Behind the scenes

 


Dag iedereen, mijn naam is Fien Moeyaert, mama van Terrence (1 jaar) en vriendin van Tom. Ik denk dat er wel mensen zich kunnen herkennen in mijn verhaal hieronder. Ik ben lang zoekende geweest naar wat ik wilde doen in mijn leven. Ik startte als opvoedster en daarna als orthopedagoge in Spermalie, bij volwassenen en kinderen met visuele en/of auditieve en bijkomende beperkingen. In die periode ben ik ook afgestudeerd als hippotherapeute en er staat nog een onafgewerkte studie voor osteopathie voor paarden op de planning. Altijd rusteloos op zoek naar uitdagingen, maar nooit helemaal tevreden.

Toen werd Terrence geboren.

Dit piepklein mannetje zette mijn wereld op zijn kop en maakte andere zaken relatief. De vraag 'wat maakt mij echt gelukkig?' was beantwoord. Van zorgen voor je kindje kan je echter niet leven dus ging ik op zoek naar iets dat zo dicht mogelijk aanleunde bij mijn nieuwe leven. Ik stapte weg van een fantastische job, ging aan de slag in het restaurant van mijn vriend (Toms' Diner en daarnaast NXT DOOR in Brugge, superrrr lekker :-)) en broedde op een nieuwe uitdaging. Zo werd mijn webshop 'Funky Monkey' geboren.

Funky Monkey staat voor kwalitatieve en trendy kledij en gadgets voor piepjong en ouder. Elke leverancier en elk label werd door mij met zorg uitgekozen. Ze moeten allemaal iets te vertellen hebben en verder nadenken over hoe zij hun steentje kunnen bijdragen in duurzaamheid en ecologisch bewustzijn. Dit resulteert zich in een aanbod van handgemaakte producten, labels die enkel werken met natuurlijke materialen zoals organisch katoen en natuurlijk rubber, puur Belgische en Europese labels, en ga zo maar door. Je kan hier meer over lezen op de pagina 'ons verhaal'.

Het zijn woelige tijden geweest maar ik ben erg tevreden van het resultaat, hopelijk jullie ook! Een funky aanbod en een steengoeie klantenservice, daar zet ik me elke dag met volle passie en goesting voor in!

 

Let's go bananas and pimp your little chimp! Fien

Nieuwsbrief
OF VOLG ONS