Glazen drinkfles met rubber starbal - blauw

  • Authentic stuff
  • Yes we care
  • Certified
Glazen drinkfles met rubber starbal - blauw
Hevea

Normale prijs: € 27,00

Special Price € 13,50

INCL. BTW: INCL. BTW

De ecologische glazen drinkfles (Hevea Baby Bottle) is het nieuwste product van Hevea, na het succes van de rubber fopspenen.
Deze drinkfles is gemaakt van schokbestending glas (het blijft wel glas, dus niet onbreekbaar). Om je kindje wat te helpen wordt deze fles geleverd met een rubber bal, zodat ze al snel zelf kunnen leren drinken. De starbal cover is gemaakt van natuurlijk rubber en kan ook gebruikt worden als stuk speelgoed. De glazen fles kan je er eenvoudig uithalen.

Naast de cover wordt de fles ook geleverd met een rubber speentje, een schroefdop en een plastic dop om de speen te beschermen tegen stof en bacteriën.

Het rubber speentje is maat 0+, extra speentjes met slow en medium flow zijn apart verkrijgbaar op de webshop (per 2).

Materiaal

Speentje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber, vrij van BpA, PVC, ftalaten, kleurstoffen of synthetische toevoegingen
Fles is gemaakt van borosilicaatglas
De schroefdop is van plastic; polypropeen (pp) dit is een veilige en recycleerbare harde plasticsoort.
De verpakking is recycleerbaar en bedrukt met inkt op basis van soja

Gebruiksaanwijzing

Voordat je de fles gebruikt, moet deze eerst 5 minuten gesteriliseerd worden in kokend water. De fles kan ook opgewarmd worden in een flessenwarmer. Inspecteer de speen en de fles voor elk gebruik en trek hierbij de speen in alle richtingen. Gooi de speen direct weg bij eerste tekenen van schade, slijtage of scheuren. Vervang de speen altijd na 1-2 maanden gebruik.

Laat de speen niet in direct zonlicht of warmte liggen. Dit kan de speen verzwakken. Desinfecteer de speen regelmatig en zorg ervoor dat er geen water achterblijft in de speen. Je mag de speen niet reinigen in de vaatwasser of desinfecteren in de magnetron.

Inhoud

150 ml


3 beschikbare kleuren: Roze, blauw en wit
Nieuwsbrief
OF VOLG ONS