Slaapzak Ergococoon Leafs 1.0 TOG - Ergopouch

  • Authentic stuff
  • Yes we care
  • Certified
Slaapzak Ergococoon Leafs 1.0 TOG - Ergopouch
Ergopouch
€ 44,00

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

INCL. BTW: INCL. BTW

De ergoCocoon is een makkelijke inbaker-slaapzak van biologisch katoen. Door de natuurlijke rek in de stof kan de baby zich vrij bewegen, maar voelt zich toch geborgen omdat de stof wel strak om het lijfje zit. De bewegingsvrijheid bevordert een gezonde heupontwikkeling.

De beste slaapzakken ter wereld" wordt vaak van ErgoPouch gezegd. Alina Sack, een textiel designer uit Australië bedacht de ideale pasvorm waardoor kindjes veel beter slapen! 
Heel eenvoudig maar wel uniek: door de stretch inserts aan de zijkant en bovenkant zitten de slaapzakjes gewoon veel fijner! Bovendien zijn alle slaapzakjes gemaakt van puur natuur: bio-katoen of bamboe. Dit is belangrijk want baby’s slapen echt minder lekker in synthetische materialen. Per leeftijd heeft een baby andere behoeftes. ErgoPouch heeft dit uitgedacht in een ideaal slaapconcept voor alle leeftijden! 

Materiaal

100% biologisch katoen met een binnenlaag van superzachte, rekbare bamboe badstof
De stof is ademend, huidvriendelijk en milieuvriendelijk.

Wasinstructies

Voorzichtige koude was
Niet geschikt voor de droogkast

Gebruiksaanwijzing

Dankzij de rits, die langs beide kanten opengaat, is het inbakeren in een mum van tijd gepiept. Bovendien ook makkelijk om snel luiers te verschonen zonder te ‘ontbakeren’.

De ErgoCocoon is voorzien van drukknoopjes bij de armopeningen. Hierdoor kun je zelf kiezen of je het gewoon als slaapzakje of als inbakerslaapzakje gebruikt - simpelweg wel of niet de armpjes eruit laten! Door dit systeem kun je ook heel eenvoudig het inbakeren afbouwen en kan de baby na het inbakeren gewoon in zijn vertrouwde zakje blijven slapen. Dat ondersteunt de geborgenheid en een goed slaapgedrag.

Uitleg TOG

0.2 TOG (Zomer) = geschikt voor temperaturen rond 24°C
1.0 TOG = geschikt voor temperaturen rond 21°C – 24°C
2.5 TOG = geschikt voor 16 °C – 23 °C

Deze temperaturen zijn bepaald zonder toevoeging van een body, pyjama en/of dekentje
Nieuwsbrief
OF VOLG ONS