Swaddle tetradoek geo circles

  • Authentic stuff
  • European style
Swaddle tetradoek geo circles
Mies en co
€ 29,95

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

INCL. BTW: INCL. BTW

Grote hydrofiel multifunctioneel doek. Een musthave voor elke ouder! Deze extra grote tetradoek heeft zoveel verschillende functies: speeldoek, cover tegen de zon (zowel in de auto, als over de maxi cosi of buggy), inbakerdoek, extra grote slab, een licht lakentje in bed, knuffeldoek, ververslaken, … Een product dat elk seizoen gebruikt kan worden!

Daarnaast zijn de swaddles zijn niet alleen geschikt voor de allerkleinsten, maar door het formaat is de swaddle ook ideaal om mee naar het zwembad of naar het strand te nemen voor de wat grotere kinderen.

Geo Circles bestaat uit een eenvoudige, maar mooie simplistische vorm in de mooie tint gunmetal

Mies & co is een nederlands merk die lokaal werkt met prachtige en kwalitatieve stoffen. Het idee rond Mies & co ontstond bij mama Esther toen haar dochter een moeilijke start kende en ze vele uren in het ziekenhuis moest doorbrengen. Het is een label wat is ontstaan uit een droom van stijlvolle zachte & stoere producten voor de allerkleinsten die passen bij de stijl van mama.

Materiaal

100% katoen

De swaddle blankets van Mies & Co zijn gemaakt van zeer zachte en hoge kwaliteit katoen met een speciale soft finish. De swaddle bestaat uit twee lagen waardoor het doek wat dikker aanvoelt dan een gewone hydrofiel. Daardoor zijn ze ook ideaal om in de zomer als dekentje in het wiegje of in de kinderwagen.

Afmeting

120 x 120 cm

image description

BOBO DENKT DAT JE DEZE PRODUCTEN OOK WEL LEUK ZAL VINDEN

Nieuwsbrief
OF VOLG ONS