Bureau en stoel

  • Authentic stuff
  • Yes we care
  • Certified
Bureau en stoel
Plantoys
€ 149,99

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

INCL. BTW: INCL. BTW

Door het elegant gebogen houten design is de Plan Toys multifunctionele tafel perfect voor de actieve peuter.
De stoel is ergonomisch ontworpen naar de lichaamsbouw van kinderen. De tafel heeft 2 ruime opbergvakken voor opslag, is stevig en heeft een tafelblad waarop peuters kunnen kleuren met krijt. Je kleintje kan naar hartelust spelen, eten, kleuren en natuurlijk krijten.

Plantoys heeft een prachtig verhaal achter de productie van zijn speelgoed. Alles wordt vervaardigd in Thailand, waar ze erin geslaagd zijn om een complete productiecirkel rond te krijgen. Ze staan in voor bebossing, verwerking van hun bos- en CO2productie, recyclage van de verpakkingen,… Alle materiaal wordt gemaakt van duurzame en biologische producten (natuurlijke lijm!), vrij van chemicaliën. Daarnaast investeren ze in een eigen kindermuseum over speelgoed, in herbebossing en in het Mom Made Toys Project, waar iedereen (designers, kinderspecialisten, ouders van kinderen met een beperking,…) samenwerkt om aangepast speelgoed te maken voor kinderen met autisme, kinderen met een visuele beperking en kinderen met cerebrale parese (hersenverlamming). Prachtig…

Materiaal

Het stijlvolle meubilair is gemaakt van duurzaam rubberhout en op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Zelfs het zwarte krijtoppervlak is gemaakt van organisch kleur pigment en van zaagsel dat afkomstig is uit de productie. 

Deze set bestaat uit 1 tafel en 1 stoel.

Afmetingen

Tafel: 52 x 49 x 44 cm
Stoel: 28 x 25 x 35 cm.
Nieuwsbrief
OF VOLG ONS